VARVINPOOKI

Kyläyhdistyksen rakentama 29 neliön suuruinen kota sijaitsee upealla Varvinrannalla uimarannan välittömässä läheisyydessä. Kodassa on tilaa max 42 hengelle ja rakennuksessa on hyvä perusvarustus. Kota soveltuu kokoontumis- ja illanviettopaikaksi talvi- ja kesäkäyttöön.

Kesällä 2010 valmistui Varvin uimarantaan kyläyhdistyksen rakennus.

Kota valmistuu – lehtijuttu Raahen Seudussa

Varvinpookin vuokrauksen sopimusehdot 2020

 

1. Kodan vuokrausta hoitaa Matti Laurila puh. 0500-385570

Sähköpostitse: matti.laurila (at)kotinet.com

Käytä ensisijaisesti sähköpostia.

        Gsm: 0500-385570 (lisätietoja myös ongelmatilanteissa)

2. Vuokrausvarauksessa tulee mainita: vuokrauspäivä sekä saapumiskellonaika, vuokralaisen nimi, vastuuhenkilön nimi sekä laskutusosoite. Lasku lähetetään sähköpostilla tai kirjeitse. Vuokraushinnan määrää kodan omistavan yhdistyksen vuosikokous. Vuokraushinta sisältää maksimissaan 12 tunnin vuokrauksen.

 

3. Vuokralainen huolehtii, että kodalle tai sen irtaimistolle ei aiheudu vahinkoa. Vuokralainen huolehtii, että kota on yhtä siisti vuokrauksen jälkeen kuin vuokralle luovutettaessa sekä jätteiden toimittamisesta niille varattuihin astioihin. Mikäli vuokralleantaja joutuu siivoamaan vuokralaisen aiheuttamia sotkuja, veloitetaan jälkisiivouksesta työn laajuuden mukaan.

 

4. Vuokralleantajan edustaja avaa oven ja opastaa kodan varusteiden käytössä sekä kertoo mihin otetaan yhteyttä, mikäli vuokrausaikana ilmenee kysyttävää tai ilmoitettavaa.

 

5. Vuokraushintaan sisältyvät kodan kantimissa olevat polttopuut sekä astioissa olevat vedet. Mikäli vuokralainen tarvitsee lisää polttopuita tai vettä, veloitetaan niistä 5 euroa kantimelliselta / astialliselta.

 

6. Vuokraaja varmistaa ennen poistumistaan, että takkaan ei jää tulta, joka voisi aiheuttaa tulipalon vaaran sekä huolehtii poistuessaan oven lukitsemisesta.

 

7. Vuokralaisten autot säilytetään hiekkakentällä, ei nurmikolla.

 

Tervetuloa viihtymään ainutlaatuisessa VARVINPOOKISSA!

VARVINPOOKIN RAKENTAMINEN KESÄLLÄ 2010